Kvalitetsslagteren
Ringstedgade 15
4700 Næstved
Tlf.: 55720141

Grillpølser / pandepølser

Er noget som vi går meget op i de skal være en oplevelse og en nydelse at spise.

Kalvepølse med purløg

Grov pølse. Håndæltet, lavet på kalvekød (ca. 85%) med en anelse gris og masser af frisk purløg. Varmtrøget på bøge smuld.

Vandt guld ved national fagkonkurrence. Kåret til Danmarks bedste grillpølse 2012.

Chilipølse med et strejf af citron

Grov pølse. Håndæltet. Lavet af gris. En pølse der bider lidt igen og slutter af med en friskhed. Varmtrøget på bøgesmuld.

Vandt guld ved national fagkonkurrence.

Kroatisk pølse
Grov pølse, håndæltet. Lavet af gris. En pølse der er krydret uden at være stærk. (peber-allehånde-merian-mus-kat). Varmt røget på bøgesmuld.

Vandt guld ved national fagkonkurrence.

Frankfurter
Fin hakket pølse. Lavet af gris og kalv. En pølse som har den god smag og ikke mindst saftighed. Varmtrøget på bøgesmuld.

Vandt sølv ved national fagkonkurrence.

Enøpølse
Finhakket pølse. Familiepølse. Lavet af gris og kalv. En pølse som har den gode smag. (Peber-spidskommen-muskat)  Opskriften har vi arvet af Slagtermester Carl Curt Petersen fra Karrebæk.  Varmtrøget på bøgesmuld.

Vandt guld ved national fagkonkurrence.
 

Derudover kan vi tilbyde: 
Ostepølser (fin)
Løvstikke pølse (grov) 
Chorizo grill (grov) 
Bockwurst (fin)
Ramsløg (fin)
Hvidløg (fin)

Dette website anvender cookies. Læs mere om vores brug af cookies.

OK