Kvalitetsslagteren
Ringstedgade 15
4700 Næstved
Tlf.: 55720141

Salami og Spegepølser

Trøffelsalami

Trøffelsalami er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. 
Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Duft og smag af trøffel

Det kræver mandsmod at prøve at skabe en pølse, der er krydret med smagen af trøfler.

Vores grundtanke er, at man skal opleve trøflen i sin fulde udfoldelse.

Det betyder for os, at trøflen klart kan defineres i duften og smagen, samt at man kan føle trøflens fedme i ganen.

Den er tørret i 5 måneder og så er den
koldrøget i 12 timer.

Vundet 1 x Guld v/ Internationaler Qualitätswettbewerb für wurst 2016
Kåret som Danmarks tredje bedste pølse i 2012
Vundet guld ved national fagkonkurrence 2012.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fennikelpølse tørret

Fennikel salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Der skal herske balance.
Smagen i pølsen skal være blød og rund, hvilket harmonerer godt til fennikels milde og let sødlige karakter.

Duften af fennikel er ikke til at tage fejl af.

Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Kvalificeret til kåring af Danmarks bedste spegepølse 2018 på Food Expo i Herning.
Vundet guld ved national fagkonkurrence 2018.
Med max. point 50.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Chorizo/Paprika

Chorizo’en er et udspring af de gode spanske pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Pølsen er lavet af gris. Den er virkelig fyldt med paprika og med et tvist af chili. Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Vundet 2 x Guld v/ Internationaler Qualitätswettbewerb für wurst 2016
Kvalificeret til kåring af Danmarks bedste spegepølse 2014 på Food Expo i Herning.
Udvalgt blandt 170 andre spegepølser fra hele landet.
Vundet guld ved national fagkonkurrence 2013.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion. 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Chilisalami med verdens stærkeste chili

Chili salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.
Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld.
Chilien viser virkelig tænder (bhut Jolakia) og alligevel lige tilpas.

Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Vundet 1 x Guld v/ Internationaler Qualitätswettbewerb für wurst 2016
Vundet Innovations pris 2010 på Food Expo Herning.
Vundet Guld ved national fagkonkurrence 2010.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Valnød

Sødme og fylde fra valnød

Vi synes nødder og pølser passer fint sammen.

Den bærende kraft kommer fra valnød.

En stenfrugt fra valnøddetræet, der tilfører en vis sødme og megen fylde til smagen.
Vi tilsætter også lidt ramsløg, da det understøtter og udvikler smagen af den milde nøddekarakter, der rammer smagsløgene.

Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Vundet Innovations pris 2010 på Food Expo Herning.
Vundet Guld ved national fagkonkurrence 2010.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Ramsløg Salami

Ramsløg Salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld. Ramsløg er mild. Med et strejf af hvidløg.

Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Vundet 1 x Guld v/ Internationaler Qualitätswettbewerb für wurst 2016
Vundet Innovations pris 2010 på Food Expo Herning.
Vundet Guld ved national fagkonkurrence 2010.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rødvin

Med fløjlsbløde rødvinsnoter

Rucola Salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Rødvin og lufttørrede pølser matcher hinanden.

Vi parrer her to karakteristiske smage og skaber en pølse, der besidder kødets modnede dybde og kompleksitet med en mørkerød himmel af fløjlsbløde rødvinsnoter.

Eftersmagen skal være behagelig, rund og blød og man skal få tanker til en behagelig oplevelse.

Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Vundet 1 x Guld v/ Internationaler Qualitätswettbewerb für wurst 2016
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Italiensk tørret pølse med hvidløg

Salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld. Duften af Sydeuropa er ikke til at tage fejl af.

Den er tørret i 5 måneder og så er den koldrøget i 12 timer.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Næstved Spegepølse

Næstved spegepølsen er en rigtig god pølse, mild og venlig. En som man ikke kan lade være med smage på.

Kvalificeret til kåring af Danmarks bedste spegepølse 2014 blev nr. 3.
Vundet guld ved natiolnal fagkonkurrence 2013
Vundet guld ved natiolnal fagkonkurrence 2008

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oksespegepølse

Oksespegepølsen er lavet af oksekød tilsat lidt svinespæk.
God kraftig smag (paprika-chili-hvidløg). Pølsen er modnet, (2 døgn)
inden den bliver koldt røget (4 døgn) og derefter modnet i kølerum
mindst 14 dage inden den bliver sat tilsalg.

Oksespølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Husar salami

Husar spegepølsen er lavet af Svine-oksekød tilsat lidt svinespæk. God kraftig smag snært af hvidløg. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget (4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat til salg.

Opskriften på husar spegepølsen er kommet i stand sammen med soldater ved Gardehusar regimentet i Næstved. Mester lå selv ved Gardehusar Regimentet i Næstved

Husar pølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Valnøddespegepølse

Valnødde spegepølsen er lavet af Svine-oksekød tilsat lidt svinespæk. God kraftig smag. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget (4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden bliver sat tilsalg.

Valnødde spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sønderjyskspegepølse

Spegepølsen er lavet af svine-oksekød tilsat lidt svinespæk.
God mild smag. Pølsen er modnet,(2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøgesmuld og enebær (4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat tilsalg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pebersalami

Salamien er lavet af svinekød-oksekød tilsat lidt svinespæk. God kraftig smag, vendt i knust peber. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld(4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat til salg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fransk Hvidløgsspegepølse

Spegepølsen er lavet af svinekød-oksekød tilsat lidt svinespæk. God kraftig smag, godt med hvidløg. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld(4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat til salg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Krosalami

Spegepølsen er lavet af svinekød-oksekød tilsat lidt svinespæk. God kraftig smag, med hele peberkorn. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld(4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat til salg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lammespegepølse

Spegepølsen er lavet af lammekød, tilsat lidt svinespæk. God kraftig smag, godt med hvidløg. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld (4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat tilsalg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Snack/øl pølse

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Løgpølse

Spegepølsen er lavet af gris, tilsat lidt svinespæk. God mild smag, godt med løg. Pølsen er grov hakket og blød. Pølsen er modnet,(2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld (2 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 2 dage inden den bliver sat tilsalg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.