Kvalitetsslagteren
Ringstedgade 15
4700 Næstved
Tlf.: 55720141

Se et lille udpluk her

 

Næstved Spegepølse

Næstved spegepølsen er en rigtig god pølse, mild og venlig. 
En som man ikke kan lade være med smage på.

Kvalificeret til kåring af Danmarks bedste spegepølse 2014 
på Food Expo i Herning, og udvalgt blandt 170 andre 
spegepølser fra hele landet.

· Vundet guld ved natiolnal fagkonkurrence 2013
· Vundet guld ved natiolnal fagkonkurrence 2008

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Næstved spegepølse og Chorizo tørret

Kvalificeret til kåring af Danmarks bedste spegepølse
2014 på Food Expo i Herning.

Udvalgt blandt 170 andre spegepølser fra hele landet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Trøffelsalami

Trøffelsalami er et udspring af de gode syd Europæiske pølser. 
Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Pølsen er grov, fyldig og smagsfuld - og duften af trøffel
er ikke til at tage fejl af.

Kåret som Danmarks tredje bedste pølse i 2012
Vundet guld ved naional fagkonkurrence 2012.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Chilisalami med verdens stærkeste chili

Chili salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser.
Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.
Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld. Chili viser virkelig tænder
(bhut Jolakia) og alligevel lige tilpas.

Vundet Innovations pris 2010 på Food Expo Herning.

Vundet Guld ved national fagkonkurrence 2010.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Rucolasalami med let nøddesmag

Rucolasalamien er et udspring af de gode syd Europæiske
pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres
endnu bedre.

Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld. Rucolaen er mild og
valnødderene kan lige fornemmes.

Vundet Innovations pris 2010 på Food Expo Herning.

Vundet Guld ved national fagkonkurrence 2010.

Alt kødet bliver nænsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Chorizo

Chorizo’en er et udspring af de gode spanske pølser. Vi sat
ores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu bedre.

Pølsen er lavet af gris. Den er virkelig fyldt med paprika og
med et tvist af chili. Den er tørret i min.3 måneder og så er den
koldtrøget i 12 timer.

Kvalificeret til kåring af Danmarks bedste spegepølse 2014
på Food Expo i Herning. Udvalgt blandt 170 andre spegepølser
fra hele landet.

Vundet guld ved national fagkonkurrence 2013.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Oksespegepølse

Oksespegepølsen er lavet af oksekød tilsat lidt svinespæk.
God kraftig smag (paprika-chili-hvidløg). Pølsen er modnet, (2 døgn)
inden den bliver koldt røget (4 døgn) og derefter modnet i kølerum
mindst 14 dage inden den bliver sat tilsalg.

Oksespølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Husar salami

Husar spegepølsen er lavet af Svine-oksekød tilsat lidt
svinespæk. God kraftig smag snært af hvidløg. Pølsen er
modnet, (2 døgn) inden den bliver koldt røget (4 døgn) og
derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver
sat til salg.

Opskriften på husar spegepølsen er kommet i stand sammen
med soldater ved Gardehusar regimentet i Næstved. Mester lå
selv ved Gardehusar Regimentet i Næstved

Husar pølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Valnøddespegepølse

Valnødde spegepølsen er lavet af Svine-oksekød tilsat lidt
svinespæk. God kraftig smag. Pølsen er modnet, (2 døgn) inden
den bliver koldt røget (4 døgn) og derefter modnet i kølerum
mindst 14 dage inden bliver sat tilsalg.

Valnødde spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Sønderjyskspegepølse

Spegepølsen er lavet af svine-oksekød tilsat lidt svinespæk.
God mild smag. Pølsen er modnet,(2 døgn) inden den bliver
koldt røget med bøgesmuld og enebær (4 døgn) og derefter
modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver sat tilsalg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Pebersalami

Salamien er lavet af svinekød-oksekød tilsat lidt svinespæk.
God kraftig smag, vendt i knust peber. Pølsen er modnet,
(2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld(4 døgn)
og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver
sat til salg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fransk Hvidløgsspegepølse

Spegepølsen er lavet af svinekød-oksekød tilsat lidt svinespæk.
God kraftig smag, godt med hvidløg. Pølsen er modnet, (2 døgn)
inden den bliver koldt røget med bøge smuld(4 døgn) og
derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver
sat til salg.
 

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Krosalami

Spegepølsen er lavet af svinekød-oksekød tilsat lidt svinespæk.
God kraftig smag, med hele peberkorn. Pølsen er modnet,
(2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld(4 døgn)
og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage inden den bliver
sat til salg.
 

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Lammespegepølse

Spegepølsen er lavet af lammekød, tilsat lidt svinespæk.
God kraftig smag, godt med hvidløg. Pølsen er modnet,
(2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge smuld
(4 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 14 dage
inden den bliver sat tilsalg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Fennikelpølse tørret

Fennikel salamien er et udspring af de gode syd Europæiske
pølser. Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan
gøres endnu bedre.

Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld. Duften af fennikel
er ikke til at tage fejl af.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Italiensk tørret pølse med hvidløg

Salamien er et udspring af de gode syd Europæiske pølser.
Vi sat vores præg på hvordan vi syntes, det kan gøres endnu
bedre.

Pølsen er grov, fyldig og er smagsfuld. Duften af sydeuropa
er ikke til at tage fejl af.


Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Løgpølse

Spegepølsen er lavet af gris, tilsat lidt svinespæk. God mild
smag, godt med løg. Pølsen er grov hakket og blød. Pølsen
er modnet,(2 døgn) inden den bliver koldt røget med bøge
smuld (2 døgn) og derefter modnet i kølerum mindst 2 dage
inden den bliver sat tilsalg.

Spegepølsen er lavet efter gode gamle danske principper.

Alt kødet bliver næmsomt håndsorteret inden produktion.